Sparebank1 Nord-Norge

Kodeord IFI til 2005. 78 42 86 01.


Pin On Norske Bedriftsblogger

En bank som ser den enkelte og lager skreddersydde løsninger en pådriver for folk og næringsliv og for trivsel og skapervilje i.

. Alliansen består av 12 selvstendige banker som samarbeider om felles plattform og merkenavn. Visjonen vår er For Nord-Norge Så enkel men også så ambisiøs og krevende. De siste tre månedene har Sparebanken tjent nesten én milliard.

Til toppen Ansvarlig redaktør. Deler ut ekstraordinært utbytte 110822 1053 110822 1053. Stian Eliassen Tips oss.

I dette ligger det at vi skal være en bank for alle typer kunder i hele landsdelen. Vi har den dypeste medfølelse for alle som er berørt av krigen i Ukraina. SpareBank 1 Nord-Norge har vokst i takt med utviklingen av lokalsamfunnene og landsdelen.

Som samfunnsaktør er våre tanker med alle som er påvirket og som finansaktør har vi et særlig ansvar å følge opp de internasjonale forpliktelser som Norge har påtatt seg i forbindelse med sanksjonene mot Russland. SpareBank 1-alliansen er et norsk banksamarbeid etablert i 1996 som er organisert gjennom de felleseide selskapene SpareBank 1 Gruppen AS og SpareBank 1 Utvikling DA med deres datterselskaper i tillegg til flere andre direkte eide selskaper av SpareBank 1-bankene.


Pin Pa Norge

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel